Osta kesäksi sellaista luettavaa, joka tekee syksystäsi ja loppuelämästäsi varsin erilaisen. Tämä kampanjahinta on voimassa vain kesäkuun 17. päivään asti, joten toimi tänään!

Olisiko viimeinkin aika ottaa irtiotto oravanpyörästä ja ryhtyä elämään omilla säännöillä? - Jos vastauksesi on kyllä, tämä kirja on sinua varten.

 • Toimi tänään ja säästät 61% hinnassa.
 • Kun ostat kirjan, saat heti ILMAISEN jäsenyyden sisäpiiriin, jossa on valtavat määrät hyödyllistä lisäsisältöä (miten saat asiakkaita, miten säästät veroissa ja niin edelleen)
 • Lukemalla kirjan säästät itsesi niiltä virheiltä, mitä itsensä työllistäjät tekevät uransa alkutaipaleella lähes joka kerta.
 • 100% Hyödyllisyystakuu
 • Hinta sisältää postikulut!
Kyllä! Haluan aloittaa matkani kohti itseni työllistämistä hintaan 19€

Nautin ja ahmin ja nauroin ääneen monta kertaa. Monesti hauskalle kirjoitustyylille sekä itselleni.

Kirja oli rohkaiseva, löysin paljon juttuja ja asioita joita olen työstänyt itseni kanssa, hoksannut ja oppinut omalla matkallani. Tuntui myös tosi hyvältä huomata että monessa asiassa saatan sittenkin olla oikealla tiellä, kärsivällisesti.

Sitten oli hienoa hoksata jotakin itsestäänselvyyksiä joita ei vain ole tajunnut, niinkuin aivan älyttömän arvokas lause ajanhallinnasta, ettei sitä voi hallita, pitää luopua jostakin, no jopas! Ja kuinka paljon sitä on suunnitellut tehostavansa ajankäyttöä ja tuntenut epäonnistumista ja nyt huomata oma ihana idioottimaisuus.

Mari

Lue eteenpäin, jos sinulla on aina ollut kutina takaraivossasi siitä, että haluat tehdä jotain omaa ja toteuttaa itseäsi. Haluat päästä toteuttamaan omia intohimojasi ja pelata peliä nimeltä elämä omilla säännöilläsi.

Hei, olen Timo Hyväri. Toinen tämän kirjan kirjoittajista ja yrittäjä.

Jos koet, että perinteinen työelämä ei ole sinua varten. Ei vaikka palkka olisi hyvä, työpaikka varma ja työsuhde-edut valtavat, olet todennäköisesti yksi sopeutumattomista.

Moni luulee, että ainoa vaihtoehto perinteisen kaavan rikkomiseen on perustaa oma yritys isolla riskillä, hakea apurahoja tai juosta tukien perässä. Totuus on toinen.

Tämä kirja on sopeutumattomille eli niille kaikille nykyisille ja tuleville yksinyrittäjille, freelancereille, taitelijoille, kapinallisille, häiriköille ja vapaudentavoittelijoille. Niille, jotka haluavat olla osa yhteiskuntaa, mutta elää silti omilla säännöillään.

Kirjan avulla voit aloittaa matkasi kohti omien unelmiesi toteuttamista. Se ei tarkoita, että sinun pitäisi ryhtyä yrittäjäksi, mutta se voi tarkoittaa sitäkin. Nykyisin on olemassa monia vaihtoehtoja ja yrittäjyys ei ole mitenkään pakollinen vaihtoehto

Olen koonnut kirjaan yhtiökumppanini kanssa ne ydinopit, jotka vaikuttavat siihen, lähdetkö edes kokeilemaan omaa juttuasi ja tuletko onnistumaan siinä millään tavalla.

Unelmista voi tehdä todellisuutta, mutta se tarkoittaa, että joskus pitäisi aloittaa ihan oikeasti, eikä vain unelmoida.

Jos olet etsinyt sitä "jotain" joka sysää sinut askeleen eteenpäin kohti unelmiesi toteuttamista, tämä kirja on juurikin se.

Kyllä! Haluan tehdä intohimostani menestystarinan ja tilaan tämän kirjan

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, on tämä kirja kirjoitettu juuri sinulle

 • Et ole ensisijaisesti kiinnostunut "rikastumaan", vaan unelmoit siitä, että saat tehdä töitä omilla ehdoillasi ja jos siinä sivussa vahingossa myös rikastuu, hienoa.
 • Haluat hypätä oravanpyörästä ja päästää irti 8 tunnin työpäivistä. Orjuus ei kiinnosta sinua.
 • Et ole kiinnostunut kulkemaan läpi perinteistä opiskeluputkea ja työuraa. Tämä maa on jo nyt pullollaan ylikoulutettuja ihmisiä opintojaan vastaamattomissa töissä.
 • Et jaksa odottaa eläkepäiviin asti, että voit tehdä asioita, joista välität. Olisi mukava elää silloin, kun kyky siihen vielä on jäljellä.
 • Nykyinen työsi ei saanu sinua syttymään ja haluaisit ryhtyä tekemään jotain muuta. Et kuitenkaan uskalla hypätä tyhjän päälle tai ottaa turhia riskejä.
 • Olet enemmän innostunut tekemisestä kuin teoriasta. Opit parhaiten sillä, että tartut toimeen ja säädät sitten lähestymistapaa paremmaksi matkalla.
 • Haluat välttää turhat sudenkuopat ja jättää typerät riskit ottamatta. Virheistä oppii ja toisten virheistä oppii vielä vähemmän kivuliaalla tavalla.
Kyllä! Haluan tehdä intohimostani menestystarinan ja tilaan tämän kirjan

Saat tämän kaiken, kun luet kirjan...

 • Opit kuinka omalla jutulla itsensä elättäminen on mahdollista ja miten sen voi tehdä käytännössä riippumatta osaamisesta tai iästä – jopa ilman yrityksen perustamista.
 • Vältät yleisimmät sudenkuopat mihin omien unelmien toteuttajat sortuvat. Opit kuinka voi aloittaa pienesti ja minimiriskillä.
 • Ymmärrät miksi itsensä työllistäessä sosiaaliturvan menettäminen on turha pelko ja kuinka sen saa edullisesti.
 • Vältät tuhanteen kertaan keksittyjen pyörien keksimisen uudelleen. Opi muilta yrittäjiltä, teet silloin uusia ja parempia virheitä.
 • Kirja purkaa kasan väärinkäsityksiä, joita itsensä työllistämiseen liittyy. Nämä väärinkäsitykset saavat meidät tekemään huonoja ja kalliita ratkaisuja.

Näitä asioita kirja sisältää

1. Kirjan sisältö

Kirja auttaa sinua käymään läpi matkan, jonka jokainen itsensä työllistäjä kulkee. Sillä erolla, että tämä kirja kertoo rehellisen koruttomasti läpi asioita mitä pitää ottaa huomioon.

Sinä voit onnistua. Sinä voit myös epäonnistua totaalisesti.

Siksi on tärkeää lähteä liikenteeseen maltillisesti. On typerää ottaa niin isoja riskejä, ettei niistä voi palautua. Jos laittaa idioottimaisesti munat samaan koriin ja kori menee mäsäksi, ei siitä seuraa kuin itku. Ei kannata uskoa niitä tyyppejä, jotka ovat onnistuneet "kaikkia todennäköisyyksiä vastaan". Heidän takanaan on miljoonan epäonnistuneen yrittäjän ruumispino.

Älä pelaa lottoa unelmillasi, vaan aloita maltillisesti ja fiksusti. Niin, että jos epäonnistut, et tipu kuilun pohjalle.


Kirja oli mielestäni todella mukaansatempaava. Siinä oli sekä tuttua asiaa että uutta ajattelemisen aihetta. Tästä taisi tulla uusi raamattuni - varmasti palaan kirjaan kerta toisensa jälkeen!

Kirjassa toimii mielestäni erityisesti Markun kanssa käydyt dialogit sekä caset. Molemmat keventävät kirjaa ja takaavat sen, että kirja on tuhdista asiastaan huolimatta kevyt lukea. Itse olisin toivonut tekijöiden esittelyä jo heti alkuun, sillä jo heti kirjan lukemista aloittaessa on kiva tietää jotakin kirjoittajista. Tämä liittynee kirjassakin esiin tuotuun auktoriteettiuskoon 😉

Ehdottomasti suosittelen kirjan lukemista muillekin - erityisesti niille, jotka etsivät uutta suuntaa (työ)elämäänsä. Perustelunani tälle on juurikin se, että kirja oli innostava ja sisälsi monia kohtia, jotka ovat jääneet pyörimään mieleeni (positiivisessa mielessä siis) jo useamman päivän ajaksi.

Maija

2. Haastattelut

Kirjaan on haastateltu jo itseään työllistäviä ihmisiä eri aloilta: on verkkokauppias, graafikko, muusikko, kirjailija ja valmentaja.

Lisää haastatteluita ilmestyy kirjan mukana tulevaan digitaaliseen sisäpiiriin ajan myötä.

Kaikki haastateltavat ovat tavallisia ihmisiä. Aivan samanlaisia kuin sinäkin olet. Jokaisen polku on omanlaisensa ja yhtä selkeää kaavaa onnistumiseen ei ole olemassa. On vain periaatteita joita kannattaa noudattaa ja tehdä niiden pohjalta omat valintansa. Kokeilla ja etsiä oikeaa lähestymistapaa.

3. Tehtävät

Koulu on opettanut monet meistä vihaamaan kaikenlaisia kotitehtäviä. Ei hätää. Mitään ei ole pakko tehdä.

Silti jokainen kappale sisältää yksityiskohtaisia tehtäviä, joilla viet lukemasi asiat käytäntöön tehokkaammin. Lukeminen on helppo osuus. Sen ajatteleminen, että miten tämä lukemani asia liittyy minun tilanteeseen, on vaikeaa.

Ajatteleminen on kuitenkin se asia, mistä on suurin hyöty. Koska ajattelu voi synnyttää tunteita, tunteet voi johtaa tekemiseen. Tee tehtävät tai ainakin osa tehtävistä, jos olet oikeasti viemässä asioita käytäntöön.

Jos et ole niin who cares.

Uskon kirjaan niin paljon, että annan sinulle 100% hyödyllisyystakuun.

Miten kirjassa voi olla takuu? Mitä järkeä siinä on?

Jos et jostain syystä saa kirjasta ja digitaalisesta lisämateriaalista mitään hyötyä itsellesi, kerro minulle miksi et ja palautan sinulle rahasi takaisin täysimääräisesti.

Sinulla on kaksi viikkoa aikaa lukea kirja ostettuasi se ja se riittää vallan mainiosti. Ei tämän opuksen kahlaamiseen kovin kauaa mene, vaikka sen oppien soveltamiseen voi käyttää vuosia.

Tästä sinä maksat ostaessasi kirjan ja tämän kaiken annamme sinulle...

Molemmat kirjailijat ovat käyttäneet itsensä kouluttamiseen yhteensä yli 50 000 euroa omia rahojaan. Kirjaan on puristettu heidän oppiensa ydin ja saat sen alle sadasosalla tuosta hinnasta.

Mieti asiaa myös näin: Jos säästät kirjan avulla itsesi edes yhdeltä konkurssilta, niin kirjan arvo on silloin reilusti yli 10 000 euroa. Tähän ei ole edes laskettu kaikkea säästettyä aikaa, stressiä ja huolta

Kirjassa on niin hyviä ajatuksia, että oikeasti niiden arvo on mittaamaton. Kuinka paljon olisit maksamaan siitä, että vältät typerien mokien aiheuttaman massiivisen häpeän? Kuinka arvokasta sinulle on se, ettet aja itseäsi järkyttävään velkakuoppaan jonkin pikkuseikan takia, jota et ole ottanut huomioon?

Kuinka arvokasta sinulle on se, että pystyt hoitamaan tarvittavan oppimisen pakettiin vuodessa kolmen vuoden sijaan?

Minusta nämä asiat ovat arvokkaita. Elämä ei kestä ikuisesti, niin vuosi tai pari säästettyä aikaa ovat ainakin minulle muutaman miljoonan euron arvoinen sijoitus. Kuinka arvokkaita alati vähenevien sekuntien säästäminen on sinulle?

Kirja

Luultavasti paras kirja, mikä on koskaan kirjoitettu itsensä työllistämisestä. Paras. Ainutlaatuinen.

Kaikki sisältö on täyttä timanttia, kultaa ja mirhamia.

Mahtava kirja. Fantastinen. Suosittelen.

Hinta vain 19€ (normaalisti 49€)

Pääsy sisäpiiriin

Arvo 249€

Jokainen kirjan ostanut voi halutessaan liittyä ILMAISEKSI suljettuun sisäpiiriin, jossa on kirjan sisältöjä täydentäviä vinkkejä.

Jos tuntuu, että haluat kirjan lukemisen jälkeen siirtyä kohti käytäntöä ja kääriä hihat, tämä paikka on sinua varten. Saat "yrittäjävinkkejä" yrittäjiltä itsesi työllistämistä varten.

Yrittäjiltä saaduilla yrittäjävinkeillä on se etu, että niistä selviää se miten sinun KANNATTAA tehdä. Eikä pelkästään se mitä voit tehdä, koska se on loputtomien vaihtoehtojen raiskaama suo.

Me myös kerromme miten hemmetissä niitä asiakkaita saa ja miksi suomalaiset ovat tyypillisesti niin pirun paskoja kaikessa markkinoinnissa ja myynnissä.

Yhteensä arvo on 298€.

Kyllä! Haluan saada 19 eurolla kaiken tämän

Kommentteja kirjan lukeneilta tulevilta ja nykyisiltä itsensä työllistäjiltä ... ja syy siihen miksi uskallan luvata kirjan auttavan sinua

Huikean hyvää asiaa, jokaisen yrittäjän/yrittäjäksi aikovan must read.

Kirjan lukemalla vältät tyypillisimmät aloittavan yrittäjän virheet ja tunnistat oman mielesi esteitä onnistumiselle.

Suosittelen ihan kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Jenni

Haastattelut olivat mukavia ja tuo KKK-syndrooma oli niin tuttu. Monet potevat tuota syndroomaa, mutta eivät ikinä tunnusta sitä.

Myös nämä vuoropuhelut Markun kanssa pitivät mielenkiintoa yllä. Vapauttava kirjoitus, jossa tuotiin esiin yrittämisen hyviä ja huonoja puolia sen kummemmin kaunistelematta.

Kysymykset laittavat ajattelemaan.

Kyllä vaan, voin suositella lukemiseksi muillekin juuri edellämainituista syistä.

Liisa

Voin allekirjoittaa monet opit kirjasta, omasta irtisanoutumisesta on nyt rapiat 3 vuotta, varsinaiseen yrittäjyyteen siirtymisessä meni aikaa niin nyt vasta 8 kk oikeeta yrittäjyyttä takana, sitä ennen kevytyrittäjyyttä ja sitten sitä uupumisesta toipumista, gradun tekoa (mielipuolista), ideoiden kypsyttelyä ja ekan e-kirja kirjoittamista ja bloggailun aloittelua ansiosidonnaisella ollen.

Allekirjoitan tuon että helposti varmaan se 3 vuotta menee että alkaa jäädä itsellekin jotain ja pitää nauttia pitkistä "työpäivistä" ilman palkkaa jne. Siksi se on aika realistinen näky siihen että paljonko sitä aikaa menee ja mihin kannattaa varautua.

Ja tykkäsin myös paljon siitä että "annatte luvan" rakentaa yrittäjyydestä omanlaista just niin isoa tai pientä kuin tuntuu hyvältä ja omalta, että mua ainakin sylettää se että aina toitotetaan vaan sitä että pitää laittaa hommat hiton isolleen ja tienata paljon, että yrittäjyyden pääfunktio on iso liikevoitto, eikä se että se mahdollistais hyvää ja täyttä elämää, niin yrittäjälle kuin tämän asiakkaille. Että tärkeetä että tuotte sen esiin että yrityksen ainoo menestyksen mittari ei oo se taloudellinen tulos.

Rosita, matkaopasvapauteen.com

Luin kirjan. Ja öh... kauhea ärsytys oli koko lukemisen ajan. Siis kirja oli niin osuvasti kirjoitettu, se tökki juuri niihin kohtiin, mihin pitikin. Herätti, kyseenalaisti ja tosiaan ärsytti.

Pidin tai siis.. en pitänyt siitä, että jouduin tosiaan miettimään omaa taipalettani asiantuntijuuteni tiellä. Tämä ärsytys tuli juuri oikeaan aikaan. Että kun on ärsyttävää löytää omat heikot kohtansa ja kuulla ne vielä toisten suusta...

Mitä nöyrin kiitos kirjoittajille! Saitte mut sellaisen raivon valtaan, että. Hyvällä tavalla. Aivan loistavasti kirjoitettu ja täyttä asiaa!

Jaana Anglé

Jestas miten koukuttavasti ja nokkelasti kirjoitettu. En ehtinyt kuin vähän alkua vielä ja odotan innolla, että saan lukea lisää...

Minna

Tämä kampanjahinta on voimassa vain kesäkuun 17. päivä saakka, joten toimi tänään jos haluat lähteä tekemään intohimostasi tai osaamisestasi menestystarinaa ja työllistämään itsesi.

Tilaa 1 kirja hintaan 19€

Saat yhden kirjan hintaan 19 euroa. 

Normaalisti kirjan hinta on 49 euroa, joten säästösi on 49%. Hintaan ei tule mitään lisämaksuja tai kuluja.

 • Tarjoamme ilmaisen toimituksen sinulle, kun toimit tänään.
 • Saat 100% hyödyllisyystakuun kahdeksi viikoksi.
 • Tilaa tänään ja säästät hinnassa 30 euroa.
KYLLÄ, HALUAN YHDEN KIRJAN

Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri meitä?

Timo Hyväri

Timo Hyväri on toiminut yrittäjänä kohta 10 vuotta. Hän ei koskaan sopinut mihinkään "normaaliin" mitä hänelle  tarjoiltiin. Siksi hän päätti etsiä oman polkunsa ja päätyi lopulta yrittäjäksi, vanhempiensa suositusten vastaisesti.

Timo on investoinut itsensä kehittämiseen pienen yksiön verran rahaa ja nykyään hän keskittyy valmentamaan asiantuntijoita ja yrittäjiä.

Suurimman osan ajasta hänestä ei ole hyötyä kenellekään, koska aika menee harrastuksien parissa. Mutta sellaisesta se on, kun rakentaa työnsä elämän ympärille eikä elämäänsä työn ympärille.

Joona Luostarinen

Joona Luostarinen on työllistänyt itsensä viimeiset 10 vuotta eri tavoilla. Reitti on vienyt nettipokerihaista, internetin ihmeelliseen passiivisten tulojen maailmaan.

Viimeiset 4 vuotta Joona on auttanut erilaisia asiantuntijoita rakentamaan osaamisen ympärille kannattavaa bisnestä.

Jos et vieläkään usko meitä niin vie kirjan ensimmäiset 40 sivua koeajolle, täysin ilmaiseksi.

Jos haluat tutustua kirjan sisältöihin ennen kuin luovutat rakkaita eurojasi, lataa alla oleva pdf ja saat muutaman esimerkkikappaleen kirjasta itsellesi.

Tämä on kuin auton koeajoa tai kirjan selaamista kirjakaupassa.

Tässä kysymyksiä, joita olen saanut kirjasta ja niiden vastaukset...

Miten tämä kirja eroaa muista vastaavista? Onko tämä kasa jotain yrittäjyystarinoita ja inspiraatiota?

On ja ei. Kirjassa on tarinoita, mutta kirja on monilta osin hyvin epämotivoiva ja jokseenkin inhorealistinen. Tavoite on rohkaista niitä kokeilemaan, jotka ovat oikeasti tekemässä jotain. Tarkoitus on myös murtaa viimeisetkin toivonrippeet niiltä, joilla ei koskaan tule olemaankaan mitään mahdollisuutta tehdä mitään oma-aloitteista itse. He ovat aikomisen loputtomassa itsepetoskierteessä.

On selvää, että osalla ihmisistä on tavoitteet ihan muualla kuin itsensä toteuttamisessa työn kautta. Se on hyvä niin. Mitä aikaisemmin asiasta onnistuu olemaan rehellinen itselleen, sitä parempi.

Moni yrittelee ja häärää kaikenlaista ilman mitään toivoa siitä, että siitä koskaan voisi tulla mitään järkevää. Epäonnistumista liittyy matkaan joka tapauksessa, mutta kirjan lukemisen jälkeen tiedät mitä olet tekemässä ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon. Katsomalla ilmaista lisämateriaalia opit miten ihan käytännössä tehdä asioita järkevästi, eikä sitä miten ne yleensä tehdään (eli päin helvettiä)

Jos tilaan kirjan nyt, milloin saan sen luettavaksi?

Omien periaatteidemme mukaan testaamme erilaisia lähestymistapoja kirjan toimittamiseen ja logistiikan optimointia tehdään matkalla. Tällä hetkellä kirjan toimitusaika on noin viikon.

Siksi voitkin nousta kaveripiirisi suosioon tilaamalla useita kirjoja ja myymällä niitä ylihintaan eteenpäin heille. Voit ajatella sen ensimmäisenä bisneskokeilunasi. Toki tuotekin on huippuluokkaa niin helppohan sitä on menestyä.

Jos tilaat yhden kirjan se saattaa sopia postiluukustasi sisään. Jos ei, sitten käyt noutamassa sen.

Olen työllistänyt itseni jo pitkään, onko tästä mitään hyötyä minulle?

On. Kirjan vinkkejä on sovellettu myös sellaisten ihmisten toiminnassa, jotka laskuttavat huomattavasti enemmän työstään kuin me laskutamme.

Vinkkejä pitää soveltaa käytännössä, ei siitä muuten mitään hyötyä ole.

Tokihan kirjan lukeminen voi johtaa shokeeraavaan realitycheckkiin, josta ei toivu ikinä ja joutuu sitten laittamaan lapun luukulle. Omalla riskillä.

Entä, jos olen täysi luuseri ja en usko itseeni?

Usko itseen on siinä mielessä mielenkiintoinen juttu, että sitä tulee, kun tekee asioita uskonpuutteesta huolimatta.

Tärkeää on, ettei ota niin isoja riskejä, että pää sanoo "prii", vaan pysyy kohtuudessa.

Kun haastaa itseään sen verran, että on hiukan epämukavaa, mutta ei ahdistavaa, oma mukavuusalue laajenee ajan myötä.

Joten älä huoli tässä vaiheessa siitä, että sinusta voi tuntua jo etukäteen lannistuneelta. Toivoa on ja ajan saatossa kaikki asiat muuttuvat.

Päätös siitä mihin suuntaan ne muuttuvat, on sinun käsissäsi.

 

Miksi tämä kirja on kirjoitettu?

Sen takia, koska suurimmat esteet Suomalaisten menestymiselle ihan kaikessa on niiden omassa päässään. Myös siinä harhaluulossa, että ihmisenä ei voisi kasvaa ja kehittyä. Eli se on sellainen opitun avuttomuuden, tekosyiden ja yrityksen puutteesta johtuva pirullinen itse itseään syöttävä kehä.

Monesti nämä esteet perustuvat väärinkäsityksiin tai ihan vaan siihen, ettei ole koskaan ajatellut asiaa eri näkökulmasta. Tai kokeillut jotain muuta.

Olemme antaneet nämä samat neuvot sata kertaa eri tilanteissa ja nyt oli aika lyödä ne kansiin. Ei tarvitse sitten enää itse hokea samaa asiaa uudelleen ja uudelleen.

Minä olen aikeessa perustaa vegetaarisen nakkikioskin Sodankylään, sopiiko kirja varmasti minulle, koska OLENHAN TÄYSIN UNIIKKI ERITYISTAPAUS, JOHON EIVÄT LOGIIKAN LAIT PÄDE?

Mieleni tekisi sanoa ei sovi ja varjella haurasta egoasi, mutta valitettavasti painovoima toimii samalla tavalla myös Sodankylässä kuin muuallakin Suomessa. Samalla tavalla kaiken yrittämisen ja itsensä työllistämisen peruslainalaisuudet eivät muutu taikaiskusta juuri sinun kohdallasi.

Tiput jyrkänteeltä ihan yhtä nopeasti kuin hodareita myyvä Reiskakin. Kysymys on siitä, osaatko ajatella miten tämä lainalaisuus pätee juuri minun kohdallani. Moni ei osaa ajatella ja sitä varten tuo sisäpiirikin on luotu.

Saa vielä vähän enemmän sitä käytäntöä ja maanläheisyyttä.

Minä vasta opiskelen, sopiiko tämä kirja minulle?

Jos joku olisi lyönyt vastaavan opuksen käteeni kun viruin turhaan lukiossa, olisin kirkunut onnesta. Vielä suuremmalla syyllä kirja kannattaa lukea jos olet valmistumassa johonkin oikeaan ammattiin.

Mitä "yrittäjämäisemmin" (eli vastuullisemmin) osaat ajatella asioista, sitä paremmin tulet pärjäämään elämässäsi. Päädyit sitten työllistämään itsesi tai et, asialla ei ole väliä. Monet organisaatiot ja yritykset kaipaavat sisäistä yrittäjäasennetta, koska ovat tukehtumassa omaan tunkkaisuuteensa.

Eli lyhyesti sanottuna: sopii ja vielä erittäin hyvin.

Mutta eihän Suomessa kannata tehdä yhtään mitään?

Se on totta. Suomessa on kaikenlaisia byrokraattisia ihmeellisyyksiä ja hidasteita matkalla kohti henkilökohtaista menestystarinaa. Mutta sen sijaan, että valittaisimme siitä, voisimme keskittyä siihen MITÄ ASIALLE VOI TEHDÄ SIITÄ HUOLIMATTA.

Toki uhrimentaliteettiin voi panostaa ja keskittyä ruikuttamaan niistä asioista mihin ei voi vaikuttaa. Silloin tosiaan on parempi jäädä lätäkköön istumaan ja elää sellainen turvallinen, järkevä ja ihan helvetin tylsä elämä.

Kannattaa myös ympäröidä itsensä luusereilla, ettei heidän seurassaan koe olevansa epäonnistunut. Seura tekee kaltaisekseen ja niin edespäin.

Ja vielä kertauksena:

 • Tarjoamme ilmaisen toimituksen sinulle, kun toimit tänään.
 • Saat kirjan hintaan 19€, ilman mitään lisäkuluja.
 • Saat kirjan mukana digitaalista lisämateriaalia, jota olemme aikaisemmin myyneet. (Arvoltaan yhteensä 249€).
 • 100% hyödyllisyystakuu
KYLLÄ, HALUAN TILATA ITSELLENI SOPEUTUMATTOMAT-KIRJAN HINTAAN 19€

(Hinta sisältää toimituskulut, 100% hyödyllisyystakuu)