Kurssi saatavilla hintaan 97 € 

Kannattamattomuudesta kirkkauteen - pienyrittäjän pikakurssi kannattavaan bisnekseen ja yrityksen tärkeimpien talousasioiden ymmärtämiseen

3 viikon intensiivinen verkkokurssi kaikille yrittäjille, jotka haluavat menestyä ja oppia nopeasti: kuinka yrityksen toiminnan saa oikeasti kannattamaan ja mistä kiikastaa, jos se ei kannata.

 • Investoimalla maksimissaan 2 tuntia aikaa per viikko kurssin käymiseen, ymmärrät miten saat yrityksesi kannattamaan tai jos se on täysin kannattamatonta niin ainakin näet sen. Saat pääsyn kurssimateriaaleihin varaamalla paikkasi nyt.
 • Kurssin hinta on niin edullinen, että se maksaa sinulle seuraavan parin kuukauden aikana itsensä takaisin vähintään kymmenkertaisesti.
 • 100% tulostakuu, mukana jo yli 100 yrittäjää!
 • 3 kokenutta sarjayrittäjää, jotka kulkevat rinnallasi ja vastaavat kysymyksiisi kolmen viikon ajan (He ovat tehneet varmasti jokaisen virheen mitä voi tehdä, jotta sinun ei tarvitsisi ja osaavat kertoa kaikki asiat selkokielellä ilman ylimääräistä kirjanpitojargonia)
 • Opit ystävystymään numeroiden kanssa, sillä ne kertovat sinulle missä oikeasti mennään
 • Kaikki materiaalit jäävät sinulle vähintään vuodeksi käyttöön (tai ainakin niin pitkäksi aikaa, kun tämä sivusto on olemassa)

Kaikki laskurit ovat minulle erittäinen hyödyllisiä. Itse en osaa vastaavia tehdä. Tykkään projektinomaisesta keskittymisestä aiheen äärellä. Silloin tulee paremmin tehtyä tehtäviä ja samalla haastaa omaa ajattelua ja tekemistä. Viikot sai luovat juicet liikkeelle ja sain lisää varmuutta, että olen oman tekemisen kanssa oikeilla jäljillä. En voi sanoa olevani numerodiggari, mutta varmuus niissä lisääntyi viikkojen aikana.

Sirpa Aunula
KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97 €
 • Varaa paikkasi nyt ja laitetaan yhdessä yrityksesi talous kuntoon.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Jatka lukemista, jos et yrittäjänä halua enää toistaa näitä lauseita:

"Onhan tää vähän raskasta, mutta kohta helpottaa",
"Minä en ymmärrä luvuista mitään, siksi en katsele niitä. Kirjanpitäjä hoitaa nämä jutut"
"Teen paljon töitä, mutta kassaan jää vain muutama euro. Suomessa yrittäminen ei kannata."

Yrittäjyydestä kuulee toisinaan kauhutarinoita. Kuinka menestyäkseen tarvitaan sadoittain työtunteja ja ympäripyöreitä päiviä. Kuinka yrittäjän pitää maksaa kymmeniä eri maksuja, tyellejä ja vakuutuksia, puhumattakaan työntekijöistä palkkoineen. Kaikenlaisia myyttejä siis liikkuu edelleen ja yrittäjä epäonnistuessaan jakaa näitä myös pelotteluina jälkipolvilleen.


Suomen yrittäjien laatimassa kyselyssä selvisi mielenkiintoisia faktoja. Suomessa yli 87 000 yrittäjää tienaa alle 2000€ kuukaudessa. Joka viides vastanneista kertoi tekevänsä yli 50 tuntia töitä viikossa. Ja joka neljäs kertoi pitävänsä vuodessa neljä viikkoa lomaa. Minkähänlaisia kauhutarinoita löytyy heidän arjestaan, jotka eivät vastanneet tähän kyselyyn?


Fakta on se, että yrittämisen ei tarvitse kenenkään kohdalla olla tällaista. Helpoksi emme sitä väitä, mutta muutamalla yrittäjille oleellisella taidolla se on taloudellisesti kannattavaa, elämää ja arkea rikastuttavaa, sekä monille hauskaa, mielekästä ja keino menestyä sekä tavoitella unelmia.

Jos yrityksesi ei ole kannattava, se ei silloin ole liiketoimintaa, vaan kallis harrastus

Moni yrittäjä ei valitettavasti tunne omia lukujaan ja kassavirta on jatkuvasti epätiedossa: ei tiedetä, paljonko kassassa on rahaa, paljonko sinne on tulossa rahaa ja paljonko sieltä on lähdössä rahaa.


Tällaisesta kaaoksesta on mahdollista päästä kirkkauteen ja selkeyteen. Tämän vuoksi olemme luoneet tämän verkkokurssin juuri sinulle yrittäjä, joka haluat tietää, onko yrityksesi toiminta kannattavaa tai miten siitä tehdään vielä kannattavampaa. Sinulle, joka et halua käyttää aikaa turhiin projekteihin, tuotteisiin tai palveluihin, jotka eivät lopulta tuota voittoa. Haluat tietää tarkalleen yrityksesi luvut ja hallita yrityksesi taloutta niin, että lukujen tarkastelu ja hallinointi ei tunnu enää pakkopullalta. Varmaa on siis se, että oli yrityksesi tilanne tällä hetkellä mikä tahansa, lukuja pystyy aina muuttamaan.


Menestyminen tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Toisille sitä, että pystyy tekemään yritystoiminnassa sekä arjessa juuri niitä asioita, joita haluaa. Toisille sitä, että vapautta ja vapaa-aikaa on paljon. Toisille taas sitä, että kassassa on paljon rahaa.


Oletko valmis 3 viikon ajan tarkastelemaan taloutesi kuntoon, jotta voit aloittaa tai jatkaa tietäsi kohti omaa menestystäsi? 

Tämä oli hyvä muistutus siitä, että kannattamatonta duunia ei kannata tehdä.

Kurssille osallistunut yrittäjä

Jos tunnistat itsesi edes jostain seuraavista kohdista, tämä 3 viikon kurssi sopii juuri sinulle...

 • Haluat tietää, mikä on yrityksellesi oikeasti järkevää ja kannattavaa liiketoimintaa - et halua käyttää aikaasi turhiin ja hyödyttömiin projekteihin, tuotteisiin tai palveluihin, jotka eivät lopulta tuota sinulle voittoa
 • Haluat tietää tarkalleen yrityksesi luvut ja hallita yrityksesi taloutta niin, että lukujen tarkastelu ja hallinnointi ei tunnu pakkopullalta
 • Haluat pystyä tekemään niin yritystoiminnassa kuin vapaa-ajallakin juuri niitä asioita, joita haluat ja joista unelmoit
 • Haluat vihdoin päästä kohti menestyksen tietä tietäen, että se vaatii hieman aikaa ja vaivaa, mutta on lopulta sen arvoista
 • Haluat pystyä ennakoimaan kassavirtaasi eli tietää, kuinka paljon kassassasi on rahaa, kuinka paljon sinne on tulossa rahaa ja kuinka paljon sieltä on poistumassa rahaa
 • Haluat tehdä tulosta ja saada omaan yritykseesi kattavan työkalupakin, jolla teet toiminnastasi kannattavaa
 • Haluat välttää konkurssin ja yleisimmät virheet talouden hallinnassa
 • Et halua läpi vuoden tehdä ympäripyöreää työpäivää vaan saada enemmän vapautta ja vapaa-aikaa, yrityksesi paremmalla kannattavuudella
 • Et halua stressin ottavan valtaa ja viedä terveyttä, vaan haluat voida henkisesti ja fyysisesti paremmin
 • Haluat, että yrityksesi ja yrittämisesi on muutakin kuin harrastustoimintaa ja uskallat heittäytyä ja ottaa myös riskejä
 • Haluat pitää vuodessa muutamaa viikkoa useammin lomaa
KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97 €
 • Varaa paikkasi nyt ja laitetaan yhdessä yrityksesi talous kuntoon.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä tämä 3 viikon kurssi sisältää?

 • Viikko 1 - Katelaskelman kautta kannattavuuteen

  Ensimmäisellä viikolla käsittelemme katelaskelmaa, joka sinun on yrittäjänä oikeastaan pakko ymmärtää. Mutta ei hätää, käsittelemme tätä tärkeää aihetta näkökulmilla, jotka sisäistät varmasti.

  Tulet ymmärtämään, mitä kuluja tuotteesi tai palvelusi oikeasti sisältää ja mitä sinun pitää huomioida, kun lasket katetta tuotteillesi tai palveluillesi. Opit huomaamaan, onko nykyinen katteesi kunnossa ja näet onko toimintasi kannattavaa.

  Harjoitusten ja oppien kautta tiedät jo ensimmäisen viikon jälkeen, kuinka herkullinen ja rentouttava seuraava joulusi tulee olemaan.

 • Viikko 2 - Turhista kuluista eroon

  Sinulla voi todennäköisesti olla tällä hetkellä turhia tai ylimääräisiä kuluja. Ei hätää! Toisella viikolla käsittelemme, miten niistä pääsee nopeasti ja vaivattomasti eroon.

  Opit mitä voit laittaa ”firman piikkiin” ja selvität, miksi sinulla on mikäkin kulu edes olemassa. Tarkastelet kulujasi ja sitä, oletko tehnyt laskelmat ja järkevät kilpailutukset yrityksien välillä oikein.

  Toisen viikon harjoituksen avulla kurssin valmentaja Johannes teki yhteensä 40 000€ vuosisäästöt. Niin hurjia (ja turhia) kuluja myös sinulla voi tällä hetkellä olla.

 • Viikko 3 - Money money money, must be funny

  Onko kassassasi rahaa? Kolmannella ja viimeisellä viikolla käsittelemme yrityksesi kassavirtaa. Kassavirta voi olla asia, joka kiinnostaa sinua, mutta ei tällä hetkellä ole pohdinnoissasi, koska ajatuksesi täyttyy siitä, mitä teet varsinaisesti työksesi.

  Opit tunnissa perusteellisesti kaiken tarvittavan kirjanpidosta. Opit maksuehtojen tinkaamisen oppimäärän ja ”Älä myy velaksi” -ajattelumallin, joka kantaa pitkälle.

  Ohjeet ja tsempit jatkoon, sekä katse tulevaisuuteen!

 • Bonusmateriaalit: Miten tehdä oman yrityksen liiketoiminnasta mahdollisimman kannattavaa

  Kun perusasiat ovat kunnossa, niin mistä yrityksen kannattavuus oikeasti muodostuu? Miten omaa aikaa ja osaamista voi ”vivuttaa”. Miksi asioita ei kannata tehdä samanlailla kuin muut.

  Miksi ”oikeaa hintaa” on harvoin olemassa ja miksi kokemus jonkun tuotteen arvosta on oikeastaan pelkkää psykologiaa

Minulle aukeni ajattelu jokaisen työtuntini hinnoittelusta. Kun laskin vielä konkreettisesti, tavoitetuotantomäärillä, sain laskettua, kuinka paljon oikeasti tienaisin tunnissa. Selkeyttää paljon tuotteiden hinnoittelua

Kurssille osallistunut yrittäjä

Jos tunnistat itsesi jostain seuraavista kohdista, tämä kurssi ei ole sinua varten...

 • Et ole halukas etkä valmis muuttamaan yhtäkään asiaa yritystoiminnassasi tai ajatusmaailmassasi
 • Yrityksesi toiminta on niin kannattavaa, että et halua siihen muutosta, etkä varsinkaan enempää euroja kassaasi
 • Koet tietäväsi kaiken yrityksesi talouden hallinnasta, eikä mikään vinkki tai ohje tule sinulle uutena tietona
 • Olet usein sairaana ja uupunut, mutta se ei sinua hidasta
 • Rakastat työtäsi, eikä sinua haittaa olla työpaikallasi ympäripyöreää päivää viikosta ja vuodesta toiseen
 • Luulet, että kohta helpottaa ja valoa on tunnelin päässä, mutta et ole valmis muuttamaan mitään toiminnassasi
 • Et ymmärrä yrityksesi luvuista mitään, eikä sinua edes kiinnosta, koska sitähän varten sinulla on kirjanpitäjä
 • Yrityksesi toiminta on sinulle pelkkää harrastustoimintaa, etkä halua sen koskaan edes tuntuvan työltä
 • Et halua enempää vapautta, etkä varsinkaan lisää vapaa-aikaa, koska työn ja yrityksesi kuuluukin olla kaikki kaikessa

Luotamme ja uskomme kurssiin niin paljon, että saat 100% tulostakuun koko kolmen viikon ajaksi

Jos sukellat kanssamme mielenkiintoisella tavalla yrityksesi talouden maailmaan, etkä saa tuloksia tai toimintasi ei muutu kannattavammaksi, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.


Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.


100% tulostakuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Syy siihen, miksi tästä edullisesta investoinnista kannattaa maksaa

Kaaoksesta kirkkauteen ja oman yrityksen talouden hallintaan on mahdollista päästä verkkokurssin selkeillä, yksinkertaisilla ja lyhyillä harjoituksilla.


Jos teet edes yhden tämän kurssin harjoituksista, saat sijoittamasi summan takaisin, parhaimmillaan jopa kymmenkertaisena.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Rahanarvoiset vinkit ja kattavan työkalupakin, jolla virität yrityksesi taloudelliseen kisakuntoon (Arvo 880€)

  Kuvittele, että käytössäsi olisi 3 viikon ajan sellainen ihminen, joka osaa ratkaista kaikki yritystoimintaasi liittyvät taloushaasteet. Minkä arvoista ajattelisit sen olevan seuraavan 3kk tai vuoden aikana?

  Molemmat kurssin valmentajat käyttävät myös itse tätä työkalupakkia ja pyörittävät useita yrityksiä menestyksekkäästi.

 • Videosarja, jonka avulla ymmärrät yrityksen tärkeimmät talousasiat (Arvo 195€)

  Käsittelemme katelaskelmaa, kassavirtaa ja turhien kulujen karsimista. Näiden asioiden ymmärtäminen on se, mistä kannattava liiketoiminta muodostuu.

  Tekemällä harjoitukset et pelkästään opi ymmärtämään kaikkea, vaan tiedät tarkalleen, mitä tehdä, että yrityksesi toiminta on jatkossa kannattavampaa.

 • Kolmen kokeneen yrittäjän tuki ja neuvot (Arvo 495€)

  Tiina, Timo ja Johannes ovat apunasi koko 3 viikon ajan kurssin sisäisessä Facebook-ryhmässä. He vastaavat päivittäin kysymyksiisi ja ovat apuna ja tukena yhteisellä matkalla. Yksikin vinkki oikeaan suuntaan saattaa säästää sinulta tuhansia euroja, joten oikeasti valmentajien arvo on paljon suurempi. 

...eli jos koko kurssin sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 1570 euroa.

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt vain 97 eurolla!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97 €
 • Varaa paikkasi nyt ja laitetaan yhdessä yrityksesi talous kuntoon.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat kolme valmentajaa ja yrittäjyyden ammattilaista mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua 3 viikon ajaksi

Kurssin valmentajina toimivat yrittäjyyden ammattilaiset Tiina Lehmuskoski, Timo Hyväri ja Johannes Laine. He aloittivat pienestä ja toimivat nyt useiden yritysprojektien parissa.

Tiina Lehmuskoski - Hyvinvointialan ammattilainen ja sarjayrittäjä

Tiina on yrittäjä, joka ei edes uskaltanut kasvotusten pyytää rahaa tekemästään palvelusta. Hän ei uskaltanut alussa antaa edes maksupäätettä asiakkaan eteen, vaan hänen täytyi aina lähettää lasku jälkikäteen sähköpostilla. Hänen mentaliteettinsa oli aiemmin "Minä haluan vain auttaa ihmisiä voimaan paremmin", kunnes tajusi, että kun tekee isommin, saa myös itselleen rahaa enemmän ja näin pystyy auttamaan isompaa joukkoa ihmisiä voimaan paremmin.

Tiina ajattelee aina sitä, miten toiminnan voi skaalata, ulkoistaa ja tehdä fiksummin ilman, että lisätään kuluja tai ajan käyttöä. Superinnostuja, tykkää tanssia, yllytyshullu, rakastaa perhettään ja maksaa paljon keskivertoa enemmän esimerkiksi Personal trainerin palveluista, koska on valmis maksamaan priimasta, jotta myös saa priimatuloksia aikaiseksi.

Tiinan rauhallisuus pahimmassakin talousahdingossa on pelastanut monia yksinyrittäjiä näkemään valoa oman toimintansa tunnelin päässä. Tiina on itse uskaltanut aina kulkea omaa polkuaan ja ei tyydy siihen, mitä saa, vaan hankkii sen, mitä haluaa.

Tiina takoo silloin, kun rauta on kuumaa. Muulloin huolehtii elämän tasapainosta tanssien tai vaeltaen luonnossa sekä vuorilla.

Johannes Laine: Sarjayrittäjä ja -innostuja Todellinen yrittäjä, joka ei pelkää työntekoa ja mikä parasta: ei pelkää menestyä!

Johannes luotsaa useita yrityksiään ja on aina valmis uusille ideoilale, sekä auttamaan kanssayrittäjiä. Johanneksen yritykset ovat kasvaneet jatkuvasti ja Johannes on ollut mukana luomassa uusia brändejä, jotka ovat ajanhermolla, kuten vuoden vegaaniravintolaa.

Vapaa-ajallaan Johannes nauttii koripallon pelaamisesta ja perheestään. Kotipaikkakunnalla Mikkelissä sanovat Tekijämieheksi ja sitä Johannes todella on: sanoista tekoihin. Vahva yrittäjäkokemus tuo osaamista ja perspektiiviä bisneksiin. Vuosien yrittäjien sparraus on tuonut osaamisen tarkastella muidenkin lukuja ja toimintaa. Suoran rehellinen ja innostava valmennusote pitää valmennettavan turvallisessa ja tuottavassa otteessa.

Konkurssin myötä Johannes on oppinut näkemään yrityksen toiminnan kannalta oleelliset tehtävät ja kriittiset pisteet. Yrittäjyys vaatii välillä kovaa uskoa ja työtä, siitä ei pääse mihinkään, mutta konkurssin myötä Johannes tajusi, että käteistä ei tipu, vaikka kuinka kovasti tyhjällä kassalla hakkaisi päätä seinään.

Johannes vaatii itseltään priimaa ja tulosta, jonka vuoksi Johanneksen kanssa työskentelevät ja valmennuksessa olevat saavuttavat tavoitteensa takuuvarmasti!

Timo Hyväri - digitaalisen myynnin ammattilainen ja sarjayrittäjä

Timo on ollut yrittäjänä 12 vuotta, ja firmoja on alla suurinpiirtein saman verran. Kaikki yritykset elävät myynnistä ja kehittävät itse omat tuotteensa, joten Timolla on hallussaan laaja kirjo osaamista tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista.

Timolle numerot eivät koskaan ole olleet mikään erityinen ongelma ja häntä on aina kiinnostanut se, miten hommasta voi tehdä mahdollisimman kannattavaa ja mahdollisimman pienellä aikapanostuksella. Miten neuvotella hyvä diili, jossa molemmat voittaa.

Aina kun joku sanoo, ettei jotain voi tehdä, hän alkaa miettiä, että onkohan asia varmasti näin. Optimistinen kyynikko, joka uskoo ihmisen potentiaaliin kehittyä, mutta käytännössä näkee sen potentiaalin realisoituvan aniharvoin.

"Mikään ei ole pahempaa kuin juosta innokkaasti väärään suuntaan"

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

 • q-iconTämä tietohan on saatavilla ilmaiseksi? Miksi osallistuisin kurssille?

  Olet oikeassa. Tietoa on saatavilla paljonkin ilmaiseksi, mutta ongelma on siinä, että moni kyseenalaistaa tiedon käyttökelpoisuuden. Lisäksi tietoa on monessa eri muodossa ja useasti se ei ole yrittäjälle ymmärrettävää. Kauanko sinulla lisäksi kestää löytää kaikki samat tiedot ja apu, jota tältä kurssilta saisit?

  Julkisella sektorilla on paljonkin oppaita ja informaatiota yrittäjille, mutta moni ei nimenomaan tunnu aina ymmärtävän, mitä niissä sanotaan. Tämä kurssi on sitä varten, että sinä pääset kaaoksesta kirkkauteen mahdollisimman nopeasti ja helposti. Sinulla on tuskin yrittäjänä ylimääräistä aikaa, ja jos olisikin, niin et varmasti halua tuhlata sitä netissä tiedon etsimiseen. 

 • q-iconMinulla on yrityksessäni kaikki hyvin ja toimintani on kannattavaa. Onko kurssista minulle mitään hyötyä?

  On. Oman yrityksen lukujen tarkastelu pitäisi olla kaikilla yrittäjillä säännöllinen rutiini, jotta sinulle ei pääse syntymään turhia kuluja ja tiedät aina, missä mennään. 

  Kurssin oppien avulla ymmärrät
  a) tilanteita, joissa voisit tehdä enemmän rahaa
  b) tilanteita, joissa voit säästää turhissa kuluissa

  Jos yrityksesi toiminta on jo kannattavaa, niin kysymme sinulta silti: oletko aivan varma, ettei yrityksesi toiminta voisi olla vieläkin kannattavampaa?

 • q-iconMiksi uskoisin kurssin kolmea valmentajaa?

  Meidän kaikkien (Tiina, Timo ja Johannes) lähtökohdat yrittäjyyteen ovat olleet samanlaiset kuin monella muullakin. Olemme aloittaneet aivan nollasta. Nollasta olemme matkanneet tähän pisteeseen saakka kokien monia ylä- ja alamäkiä.

  Muistamme vielä hyvin minkälainen yrittäjyyden alkutaival on ollut. Tämän vuoksi osaamme asettaa itsemme erilaisiin yrittäjyyden saappaisiin, koska menestyksen vuodet eivät ole sumentaneet alun rankkuutta. Olemme molemmat tehneet yrittäjyyspolullamme monia virheitä. Tämän vuoksi meidän kauttamme on jokaisen helppo oppia ja ymmärtää, miksi niitä ei kannatakkaan tehdä.

 • q-iconMinulla on jo kirjanpitäjä, joka pitää huolen luvuistani. Miksi maksaisin vielä lisää ja kävisin tämän kurssin?

  Kirjanpitäjän tehtävänä on pitää huolta, että kaikki asiat tehdään oikein. Hänen tehtävänsä ei ole kertoa, miten asiat yrityksessäsi tehdään kannattavammin tai mitä sinun kannattaisi jättää tekemättä. Tämä on sinun tehtäväsi.

  Kirjanpitäjäsi voi lisäksi auttaa sinua paljon paremmin, kun ymmärrät missä mennään ja mitä mikäkin yrityksesi luku tarkoittaa. Tämän edullisen verkkokurssin avulla olet monta askelta lähempänä parempaa yhteisymmärrystä kirjanpitäjäsi kanssa.

 • q-iconKatelaskelma kuulostaa jo heti alkuun vaikealta. Sisäistänkö varmasti kurssin opit ja osaanko tehdä kaikki harjoitukset?

  Kyllä. Neuvomme ja ohjeistamme kaiken selkeästi ja ymmärrettävillä näkökulmilla, joten takaamme kurssin oppien helppouden. Emme halua haaskata aikaasi, vaan haluamme, että saat kurssista mahdollisimman paljon irti.

  Olemme lisäksi kurssin sisäisessä Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin, jos jokin askarruttaa, sekä tukemassa ja tsemppaamassa koko 3 viikon ajan. 

 • q-iconVoinko laittaa kurssin maksun yritykseni kuluihin?

  Kyllä voit. Tämä on yrityksen talouskoulutusta. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen, jossa on kurssin hinta arvonlisäveroineen ja voit käyttää tätä kuittia kirjanpidossasi.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97 €
 • Varaa paikkasi nyt ja laitetaan yhdessä yrityksesi talous kuntoon.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksesi chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta reunasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@sopeutumattomat.fi