Tee intohimostasi tai osaamisestasi menestystarina

  • Kuinka omalla jutulla itsensä elättäminen on mahdollista ja miten voit tehdä sen käytännössä riippumatta osaamisestasi tai iästäsi. Eikä sinun tarvitse perustaa yritystä suurella riskillä.
  • Mitkä ovat yleisimmät sudenkuopat mihin omien unelmien toteuttajat sortuvat ja kuinka vältät ne. Opi kuinka voit aloittaa pienesti ja pienellä riskillä.
  • Miksi sosiaaliturvan menettäminen on turha pelko ja kuinka ostat itsellesi sen edullisesti.
TILAA KIRJA HINTAAN 49€

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat uutena tilaajana 35% alennuksen kirjasta!

Täytä yhteystietosi ja saat välittömästi uusille tilaajille tarkoitetun tarjouksen.

privacy Emme jaa tietojasi.

Kirjoittajat

Timo Hyväri

Timo Hyväri on toiminut yrittäjänä 12 vuotta. Hän ei koskaan sopinut mihinkään normaaliin ja päätti siksi etsiä oman polkunsa. Timo on investoinut itsensä kehittämiseen pienen yksiön verran rahaa ja nykyään hän keskittyy valmentamaan asiantuntijoita ja yrittäjiä.

Joona Luostarinen

Joona Luostarinen on työllistänyt itsensä viimeiset 12 vuotta eri tavoilla. Reitti on vienyt nettipokerihaista, internetin ihmeelliseen passiivisten tulojen maailmaan ja viimeiset 3 vuotta hän on auttanut erilaisia asiantuntijoita rakentamaan osaamisen ympärille kannattavaa bisnestä.

Hyödyllisyystakuu

Saat 14 päivän hyödyllisyystakuun!

Jos et jostain syystä saa kirjasta ja digitaalisesta lisämateriaalista mitään hyötyä itsellesi, kerro minulla miksi et ja palautan sinulle rahasi takaisin täysimääräisesti.

Sinulla on kaksi viikkoa aikaa lukea kirja ostettuasi se ja se riittää vallan mainiosti. Lähetät vain sähköpostia ja palautan rahasi.

Palautteita kirjasta

Huikean hyvää asiaa, jokaisen yrittäjän/yrittäjäksi aikovan must read.

Kirjan lukemalla vältät tyypillisimmät aloittavan yrittäjän virheet ja tunnistat oman mielesi esteitä onnistumiselle.

Suosittelen ihan kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Jenni

Kirja oli mielestäni todella mukaansatempaava. Siinä oli sekä tuttua asiaa että uutta ajattelemisen aihetta. Tästä taisi tulla uusi raamattuni - varmasti palaan kirjaan kerta toisensa jälkeen!

Kirjassa toimii mielestäni erityisesti Markun kanssa käydyt dialogit sekä caset. Molemmat keventävät kirjaa ja takaavat sen, että kirja on tuhdista asiastaan huolimatta kevyt lukea. Itse olisin toivonut tekijöiden esittelyä jo heti alkuun, sillä jo heti kirjan lukemista aloittaessa on kiva tietää jotakin kirjoittajista. Tämä liittynee kirjassakin esiin tuotuun auktoriteettiuskoon 

Ehdottomasti suosittelen kirjan lukemista muillekin - erityisesti niille, jotka etsivät uutta suuntaa (työ)elämäänsä. Perustelunani tälle on juurikin se, että kirja oli innostava ja sisälsi monia kohtia, jotka ovat jääneet pyörimään mieleeni (positiivisessa mielessä siis) jo useamman päivän ajaksi.

Maija

Luin kirjan. Ja öh... kauhea ärsytys oli koko lukemisen ajan. Siis kirja oli niin osuvasti kirjoitettu, se tökki juuri niihin kohtiin, mihin pitikin. Herätti, kyseenalaisti ja tosiaan ärsytti.

Pidin tai siis.. en pitänyt siitä, että jouduin tosiaan miettimään omaa taipalettani asiantuntijuuteni tiellä. Tämä ärsytys tuli juuri oikeaan aikaan. Että kun on ärsyttävää löytää omat heikot kohtansa ja kuulla ne vielä toisten suusta...

Mitä nöyrin kiitos kirjoittajille! Saitte mut sellaisen raivon valtaan, että. Hyvällä tavalla. Aivan loistavasti kirjoitettu ja täyttä asiaa!

Jaana

Oletko uusi asiakas?

Klikkaa tästä katsomaan uusien asiakkaiden erikoistarjousta!

KATSO ERIKOISTARJOUS