Tervetuloa Suomen epävirallisimpaan yrittäjäyhteisöön

  • 0 % byrokratiaa. Meitä kiinnostaa lähinnä se, että jokainen jäsenyritys olisi taloudellisesti kannattava ja yrittäjä voi hyvin.
  • Ei jäsenhakemuksia, ei jäsenmaksuja. Jos tarvitset apua, osta kurssi ja me autamme.
  • Neljän sarjayrittäjän kokemus ja näkemys (sekä vaihtelevat mielipiteet ja vinkit) käytössäsi.
  • Me yritetään paljon ja välillä onnistutaan ja välillä ei. Pääasia on, että otetaan opiksi. Tervetuloa mukaan oppimaan.
  • Liittymislahjana saat kasan rahanarvoisia vinkkejä siitä, miten hankkia asiakkaita, miten säästää rahaa kuluissa ja veroissa ja niin edelleen. Täysin ilmaiseksi!
arrow
Liity jäseneksi tästä napista (Se on ilmaista)

Tarjolla olevat kurssit

Pienyrittäjän kannattavuuskoulu - 3 viikon intensiivikurssi välttämättömien talousasioiden ymmärtämiseen yrityksessäsi

3 viikon intensiivinen verkkokurssi kaikille yrittäjille, jotka haluavat menestyä ja oppia nopeasti: kuinka yrityksen toiminnan saa oikeasti kannattamaan ja mistä kiikastaa, jos se ei kannata.

Käymme läpi kannattavuutta, turhien kulujen karsimista ja kassavirtaa. Kolme tärkeintä asiaa, mitkä on syytä ymmärtää, ettei yrittäminen jää vain harrasteluksi.

Käy lukemassa lisää ja varaamassa paikkasi

Sopeutumattomat - Tee intohimostasi tai osaamisestasi menestystarina - kirja.

Tämä kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka miettivät oman juttunsa tekemistä. Kun luet kirjan, kuulet miten muut ovat jo tehneet asian ja saat neuvot, että MITÄ VIRHEITÄ EI NYT AINAKAAN KANNATA TEHDÄ. Sillä joku on ne tehnyt jo sinun puolestasi valmiiksi.

Tilaa kirja itsellesi, mikäli vasta pohdit yrittäjyyttä tai olet ihan yrittäjyyspolkusi alussa

Epäviralliset yrittäjyyden kokemusasiantuntijamme

Johannes Laine: Sarjayrittäjä ja -innostuja

Todellinen yrittäjä, joka ei pelkää työntekoa ja mikä parasta: ei pelkää menestyä! Johannes luotsaa useita yrityksiään ja on aina valmis uusille ideoille, sekä auttamaan kanssayrittäjiä.

Suoran rehellinen ja innostava valmennusote pitää valmennettavan turvallisessa ja tuottavassa otteessa. Konkurssin myötä Johannes on oppinut näkemään yrityksen toiminnan kannalta oleelliset tehtävät ja kriittiset pisteet. Yrittäjyys vaatii välillä kovaa uskoa ja työtä, siitä ei pääse mihinkään, mutta konkurssin myötä Johannes tajusi, että käteistä ei tipu, vaikka kuinka kovasti tyhjällä kassalla hakkaisi päätä seinään.


Tiina Lehmuskoski - Hyvinvointialan ammattilainen ja sarjayrittäjä

Tiina on yrittäjä, joka ei edes uskaltanut kasvotusten pyytää rahaa tekemästään palvelusta. Hän ei uskaltanut alussa antaa edes maksupäätettä asiakkaan eteen, vaan hänen täytyi aina lähettää lasku jälkikäteen sähköpostilla. Hänen mentaliteettinsa oli aiemmin "Minä haluan vain auttaa ihmisiä voimaan paremmin", kunnes tajusi, että kun tekee isommin, saa myös itselleen rahaa enemmän ja näin pystyy auttamaan isompaa joukkoa ihmisiä voimaan paremmin.


Timo Hyväri

Timo Hyväri on toiminut yrittäjänä 12 vuotta. Hän ei koskaan sopinut mihinkään normaaliin ja päätti siksi etsiä oman polkunsa. Timo on investoinut itsensä kehittämiseen pienen yksiön verran rahaa ja nykyään hän keskittyy valmentamaan asiantuntijoita ja yrittäjiä.


Joona Luostarinen

Joona Luostarinen on työllistänyt itsensä viimeiset 12 vuotta eri tavoilla. Reitti on vienyt nettipokerihaista, internetin ihmeelliseen passiivisten tulojen maailmaan ja viimeiset 3 vuotta hän on auttanut erilaisia asiantuntijoita rakentamaan osaamisen ympärille kannattavaa bisnestä.

Palautteita kirjasta

Huikean hyvää asiaa, jokaisen yrittäjän/yrittäjäksi aikovan must read.

Kirjan lukemalla vältät tyypillisimmät aloittavan yrittäjän virheet ja tunnistat oman mielesi esteitä onnistumiselle.

Suosittelen ihan kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Jenni

Kirja oli mielestäni todella mukaansatempaava. Siinä oli sekä tuttua asiaa että uutta ajattelemisen aihetta. Tästä taisi tulla uusi raamattuni - varmasti palaan kirjaan kerta toisensa jälkeen!

Kirjassa toimii mielestäni erityisesti Markun kanssa käydyt dialogit sekä caset. Molemmat keventävät kirjaa ja takaavat sen, että kirja on tuhdista asiastaan huolimatta kevyt lukea. Itse olisin toivonut tekijöiden esittelyä jo heti alkuun, sillä jo heti kirjan lukemista aloittaessa on kiva tietää jotakin kirjoittajista. Tämä liittynee kirjassakin esiin tuotuun auktoriteettiuskoon 

Ehdottomasti suosittelen kirjan lukemista muillekin - erityisesti niille, jotka etsivät uutta suuntaa (työ)elämäänsä. Perustelunani tälle on juurikin se, että kirja oli innostava ja sisälsi monia kohtia, jotka ovat jääneet pyörimään mieleeni (positiivisessa mielessä siis) jo useamman päivän ajaksi.

Maija

Luin kirjan. Ja öh... kauhea ärsytys oli koko lukemisen ajan. Siis kirja oli niin osuvasti kirjoitettu, se tökki juuri niihin kohtiin, mihin pitikin. Herätti, kyseenalaisti ja tosiaan ärsytti.

Pidin tai siis.. en pitänyt siitä, että jouduin tosiaan miettimään omaa taipalettani asiantuntijuuteni tiellä. Tämä ärsytys tuli juuri oikeaan aikaan. Että kun on ärsyttävää löytää omat heikot kohtansa ja kuulla ne vielä toisten suusta...

Mitä nöyrin kiitos kirjoittajille! Saitte mut sellaisen raivon valtaan, että. Hyvällä tavalla. Aivan loistavasti kirjoitettu ja täyttä asiaa!

Jaana

Oletko uusi täällä? Liity sisäpiiriin! Se on ilmaista, eikä sido mihinkään ja saat kasapäin rahaa säästäviä vinkkejä

LIITY SISÄPIIRIIN