Tilauksen vahvistus: Vaihe 1 / 3

Kun ostat Sopeutumattomat - kirjan niin tämä kurssi tukee sinua seuraavassa vaiheessa. Älä lähde täältä ilman tätä kurssia!

Määrittele unelma-asiakkaasi ja siirry suunnitelmista tekoihin - verkkokurssi

 • Toimi seuraavan 15 minuutin aikana ja saat 75% alennuksen
 • Ota seuraava konkreettinen askeleesi oikeaan suuntaan tämän kurssin avulla
 • Tämä on tärkein yksittäinen asia mitä olemme opettaneet asiakkaillemme jo viiden vuoden ajan.
 • Vaikka tilaat tuotteen nyt, saat pitää materiaalit loppuelämäsi ja ehdit katsoa ne myöhemminkin

Lue tämä loppuun, jos olet valmis siirtymään suunnitelmista tekoihin…

Moi, olen Joona Luostarinen, toinen sopeutumattomat-kirjan kirjoittajista. Työkseni autan yrittäjiä tekemään enemmän rahaa.

Jos tavoitteesi on tehdä yrittämisestä helpompaa, varmistaa korkeat tulot alusta alkaen ja keskittyä konkreettisiin tekoihin pelkkien suunnitelmien sijaan, tilaa tämän kurssin ja opetan sinulle asian joka tekee kaikista suurimman eron tekemiseesi.

Kurssilla opit löytämään unelma-asiakkaasi ja kohdistamaan myynti – ja markkinointiponnistelusi sinne, mistä saat eniten tuottoa.

Osaat jatkossa löytämään vastauksen jokaiseen ongelmaasi luomastasi asiakkaan esimerkkihahmosta sekä varmistat epäreilun kilpailuedun kanssayrittäjiisi nähden.

Tämä kurssin on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos haluat siirtyä suunnitelmista tekoihin nyt.

Olen koonnut tehokkaimmista harjoituksista ja työkaluista kokonaisuuden, jonka avulla unelma-asiakkaan löytämisestä tulee mahdollisimman tehokasta ja helppoa toteuttaa.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, kurssi on suunniteltu juuri sinulle:

 • Tunnet olevasi jumissa ja et tiedä mistä aloittaa tai edetä
 • Tiedät tuotteen tai palvelun, mitä haluat myydä, mutta myynnin ja markkinoinnin aloittaminen tuntuu vaikealta
 • Olet innostunut yrittämisestä ja itsesi työllistämisestä, mutta siirrät aloittamista jatkuvasti eteenpäin.
 • Et tiedä mitä markkinointikanavia käyttäisit ja pelkäät hukkaavasi rahasi
 • Uskot myyväsi hyviä tuotteita tai palveluita, mutta kukaan ei osta niitä

Asiakas on tärkein konkreettinen asia, jota mikä tahansa yritys tarvitsee. Ilman asiakkaita ei ole tuloja, eikä kannattavaa liiketoimintaa. Siksi asiakkaan tunteminen on tärkeää riippumatta siitä, että myytkö palveluja vai tuotteita netissä tai kivijalassa.

Suurin osa ei ymmärrä, että kun määrittelee unelma-asiakkaan, on helpompaa ja nopeampaa perustaa yritys. Se auttaa ymmärtämään miten minun kannattaa myydä ja markkinoida tuotteita tai palveluitani. Se auttaa jopa tuotteiden - ja palveluiden suunnittelussa, koska tiedät mitä siinä pitää ottaa huomioon.

Jos et tiedä kuka asiakkaasi on, mistä muualta ajattelit päätellä mihin liiketoimintasi kannattaa suuntautua?

Tästä sinä maksat osallistuessasi... ja kaiken tämän minä annan sinulle:

Kauanko olet käyttänyt aikaa jahkailuun ja turhautumiseen? Eikö olisi helpompaa säästää, rahaa ja kyyneleitä tekemällä tärkeimmät asiat oikein.

Olen käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja rahaani ja vuosia aikaani, jotta sinä voisit saada samat tulokset nopeammin ja helpommin. Siksi olen koostanut tämän kurssin, josta saat nämä asiat:

 • 5 harjoitusta, joiden määrittelet unelma-asiakkaasi konkreettiseksi esimerkkihahmoksi. (Arvo 49€)
 • Tulostettavan unelma-asiakaspohjan, jonka voit laittaa seinälle muistuttamaan, että kenelle oikeasti teet työtäsi (Arvo 19€)
 • Listan työkaluista ja resursseista, joilla asiakasta voi tutkia tarkemmin (Arvo 15€)
 • Saat tunnukset välittömästi tilauksen jälkeen ja pääset käsiksi kurssin materiaaleihin. Voimassa vähintään 1 vuoden. (Arvo 39€)

Kurssin jälkeen tiedät ketä haluat puhutella ja kuinka löydät asiakkaita yrityksellesi. Voit helpommin kohdistaa myynti - ja markkinointiponnistelujasi sekä luoda uusia tai kehittää vanhoja tuotteita.

Joka kerta kun olet jumissa, on todennäköistä, että vastaus löytyy kun palaat takaisin asiakkaaseesi. Jos et tiedä kuka asiakkaasi on, olet oikeasti hukassa. Kun tiedät unelma-asiakkaasi, on sinulla aina kompassi, jonka avulla voit suunnata liiketoimintasi ja tekemisesi oikeaan suuntaan.

Tilaa kurssi nyt 75% alennuksella, jos olet valmis siirtymään suunnitelmista tekoihin ja rakentamaan ”kompassin” yrityksellesi joka johdattaa sinua eteenpäin.

EI RISKIÄ - sinulla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, jonka aikana voi peruuttaa tilauksen mistä syystä tahansa ja saat rahasi takaisin - ilman uteluja tai ahdistelua.

Koko kurssin hinta on 24,90€ (norm. 97€). Säästösi on 72 euroa tänään.

Saat siis koko kurssin 24,90€ hintaan. Tämä on kertamaksu, eikä sisällä mitään piilotettuja yllätyskuluja. Kaiken lisäksi saat pitää materiaalit loppuelämäsi.

Muista, koskaan ei ole täydellinen aika aloittaa. Paras hetki oli eilen ja toisiksi paras hetki on juuri nyt!

KYLLÄ! Haluan hyödyntää tämän tarjouksen

Tilauksen vahvistus: Vaihe 1 / 3