Tilauksen vahvistus: Vaihe 2 / 3

Haluatko lisää itseluottamusta? (matkallesi itsesi työllistämiseen ja elämään yleensä)

Jos vastasit kyllä, rakentamani itseluottamuksen intensiivikurssi on sinua varten. Koska itseluottamus on sellainen asia mitä voi treenaamalla kasvattaa.

Saat kurssista 50% alennusta jos päätät lähteä mukaan nyt heti, kirjaostosi yhteydessä.

Toisin kuin luullaan, itseluottamus on opittu taito. Sinulla on jo sitä jossain asioissa, toisissa ei välttämättä niin paljon.

Kun tilaat kurssin nyt, saat pitää materiaalit loppuelämäsi ja voit käydä kurssin myöhemmin.

Tarjous on voimassa enää

Lue tämä loppuun, jos olet valmis siirtymään suunnitelmista tekoihin…

Moi, olen Timo Hyväri, toinen sopeutumattomat-kirjan kirjoittajista. Työkseni autan yrittäjiä tekemään enemmän rahaa.

Olen tehnyt töitä itseni kanssa 14 vuotta ja käyttänyt siihen yli 30 000 euroa rahaa. Sen takia, ettei sinun tarvitsisi. Olen nyt koonnut kurssin, jossa opetan parhaat oppini liittyen itseluottamukseen ja miten sitä voi rakentaa itselleen.

Itseluottamus uskoa siihen, että kykenet saavuttamaan tavoitteesi. Minun määritelmäni mukaan se on myös niiden voimavarojen omistamista, jotka varmistavat, että saavutat tavoitteesi myös käytännössä.

Onnekasta on, että noita voimavaroja voi rakentaa itselleen: Tämän kurssin oppien avulla opit treenaamaan niitä ominaisuuksia, mitä tarvitset matkallasi onnistumiseen.

Oletko huomannut, että sinä luotat itseesi jo jossain asioissa sataprosenttisesti?

Sinä jo luotat itseesi niissä asioissa mitä olet treenannut paljon.

Esimerkiksi luotat itseesi lukijana, jos luet tätä tekstiä. Joskus oli aika jolloin et vielä osannut lukea. Se oli vaikeaa, vaati paljon keskittymistä ja oli epämukavaa. Nyt et edes muista miten lukeminen tarkalleen ottaen tapahtuu, koska se on niin automaattista. Sen kun luet menemään. Sinulla on sataprosenttinen luotto omaan lukutaitoosi.

Ja tälle tasolle olisi hyvä saada monet muutkin asiat. Esimerkiksi kykysi sietää epävarmuutta.

Jos kärsit nyt jonkinlaisesta itseluottamuksen puutteesta, se johtuu siitä, että olet jossain vaiheessa elämääsi oppinut suhtautumaan (väistämättömiin) vastoinkäymisiin ei-rakentavilla tavoilla. Jokainen meistä epäonnistuu jossain vaiheessa, se on sataprosenttisen varma asia.

Se miten suhtaudut epäonnistumiseen vaikuttaa siihen onko tuo epäonnistuminen oppimiskokemus vai syy luovuttaa. Ne jotka ovat valmiita epäonnistumaan eniten, ovat myös niitä jotka keräävät suurimmat palkkiot elämässään.

Tämä kurssi opettaa sinut rakentamaan sisäistä vahvuutta, jonka avulla jaksat laittaa jalkaa toisen eteen, vaikka ei aina siltä tuntuisikaan. Myös antamaan itsellesi armoa silloin, kun se on tarpeen.

Vaikka kirjasta ja sisäpiiristä löytyy paljon ilmaisia teknisiä neuvoja ja faktaa asioista, se ei pelkästään riitä. Tarvitset myös itseluottamusta noiden neuvojen viemiseksi eteenpäin.

Joten on rakennettava sellainen itseluottamus, joka kestää rasitetta. Tämä verkkokurssi kertoo sinulle miten se tapahtuu ja mistä voit aloittaa.

Käyt kurssin nopeasti, mutta sen sisältämät harjoitteet voit palata tekemään uudelleen ja uudelleen. Ja se kannattaakin.

Sillä mitä enemmän treenaa, sitä parempia tuloksia saavuttaa.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, kurssi on suunniteltu juuri sinulle:

 • Välillä et saa tehtyä niitä asioita, joita haluat tehdä ja joiden kohdalla tiedät, että näitä minun pitäisi tehdä.
 • Pelot ja epävarmuudet rajoittavat elämääsi ja hidastavat etenemistä
 • Haluaisit lisää itseluottamusta ja varmuutta tekemiseen. Haluaisit olla toiminnan ihminen, etkä jahkailija.
 • Et usko, että voit kehittyä tai uskot, että voit kehittyä vain vähän (olet väärässä ja kerron kurssilla miksi näin on)
 • Joskus katsot ihaillen tai kadehtien muiden ihmisten tekemisiä ja haluaisit pystyä samaan
 • Haluat saavuttaa elämässäsi paljon ja tarvitset itseluottamusta, että se onnistuu

Mitä kurssi sisältää?

 • Pätkä henkilökohtaista tarinaani: Miksi minulla meni menneisyydessä suurin piirtein kaikki päin helvettiä ja miksi minulla menee varsin mukavasti nyt.
 • Miten mielemme muokkaa itse itseään ja miten tätä voi käyttää hyödyksi
 • Miksi me luovutamme, vaikka meidän ei tarvitsisi?
 • Miksi ”kipu” on ystäväsi ja miksi asiat eivät oikeasti satu niin paljon kuin luulemme?
 • Miten voit treenata itsellesi lisää rohkeutta, luottamusta omaan harkintaasi, sitkeyttä, nopeutta vastoinkäymisistä palautumiseen ja myötätuntoa itseäsi kohtaan silloin, kun et onnistu jossain.

Edeltävien lisäksi opetan sinulle

 • 3 parasta ja yksinkertaisinta työkalua, joiden avulla voit ryhtyä treenaamaan itseäsi ja mieltäsi vaikka heti. Miksi juuri nämä, missä tilanteissa niitä kannattaa käyttää ja miksi ne toimivat niin hemmetin hyvin.
 • Treenivinkkejä miten voit treenata voimavaroja itsellesi arkesi keskellä. Harjoitteita mitä voit tehdä normaalin elämäsi keskellä, ryhtymättä mihinkään valtavaan erillisen sisäisen kunnon projektiin.
 • Tarinoita ja esimerkkejä joiden avulla ymmärrät, ettet ole monien haasteidesi kanssa yksin, vaikka oletkin ainutlaatuinen kokonaisuus ihmisenä. Me kaikki jaamme samoja kipuilua. Kun ymmärrät tämän, olet myötätuntoisempi itseäsi kohtaan. Kun olet myötätuntoisempi itseäsi kohtaan, onnistumisen ja epäonnistumisen merkitys vähenee. Koska kaikesta tulee vain oppimista, ei ihmisarvon mittari.

Tilaa kurssi nyt 50% alennuksella, jos olet valmis näkemään vaivaa unelmiesi eteen ja tekemään itsestäsi sellaisen ihmisen, jolla on kyky tehdä ne asiat mitä unelmiesi toteutuminen vaatii

EI RISKIÄ - Sinulla 100% tulostakuu.

Jos teet kurssin treenejä 60 päivää ja et huomaa mitään vaikutusta olemiseesi ja tekemiseesi, palautan rahasi sinulle mielelläni. Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen timo@sopeutumattomat.fi ja saat eurosi takaisin.

Koko kurssin hinta on 24,50€ (norm. 49€). Säästösi on 24,50 euroa tänään.

Saat siis koko kurssin 24,50€ hintaan. Tämä on kertamaksu, eikä sisällä mitään piilotettuja yllätyskuluja.

Aloita matkasi kohti korkeampaa itseluottamusta jo tänään.

KYLLÄ! Haluan hyödyntää tämän tarjouksen

Tilauksen vahvistus: Vaihe 2 / 3