Opi timanttinen keskittymisen taito ja vie yritystoimintasi uusiin ulottuvuuksiin!

3 viikon intensiivinen verkkokurssi kaikille yrittäjille, jotka haluavat menestyä ja oppia nopeasti kuinka välttää pahimmat sudenkuopat omassa yrittäjyydessä ja oppia oman ajanhallinnan ja itsensä johtamisen mestariksi. 

 • Investoimalla maksimissaan 2 tuntia aikaa per viikko kurssin käymiseen, ymmärrät miten saat yrityksesi kannattamaan oman aikasi optimoiden.
 • Kurssin hinta on niin edullinen, että se maksaa sinulle seuraavan parin kuukauden aikana itsensä takaisin vähintään kymmenkertaisesti.
 • 100% tulostakuu, mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin.
 • Tukenasi on kaksi kokenutta sarjayrittäjää, jotka kulkevat rinnallasi ja vastaavat kysymyksiisi kolmen viikon ajan. He ovat itse tehneet varmasti jokaisen virheen mitä yrittäjä voi tehdä, jotta sinun ei tarvitsisi ja osaavat kertoa kaikki asiat selkokielellä ilman ylimääräistä kirjanpitojargonia.
 • Opit miten erottaa työaika ja vapaa-aika toisistaan ja olemaan stressaamatta tästä.
 • Voit hyödyntää valmennuksen materaaleja myös jatkossa.

Jatka lukemista, jos et yrittäjänä halua enää toistaa näitä lauseita:

"En osaa enää erottaa työaikaa vapaa-ajasta."

 

"Perhe ja läheiset kärsivät siitä, kun en ole koskaan läsnä 100-prosenttisesti."

 

"Minun on vaikea sanoa ei ja delegoida tai ulkoistaa yritykseni toimintoja muille."

Yrittäjyydestä kuulee toisinaan kauhutarinoita. Kuinka menestyäkseen tarvitaan sadoittain työtunteja ja ympäripyöreitä päiviä. Kuinka yrittäjän pitää antaa yritykselleen aivan kaikkensa, vapaa-ajastaan ja läheisistään piittaamatta. Ei saa delegoida tai jakaa hommia firman ulkopuolelle, ettei toiminta kärsisi jonkun muun erilaisesta näkökulmasta.


Oletko itse este oman yrityksesi kasvulle ja kehitykselle, osaatko aikatauluttaa työtäsi siten että voisit nauttia myös vapaa-ajasta hyvillä mielin läheisten kanssa? Osaatko hahmottaa yrityksen toimintoja suurempina kokonaisuuksina ja katsoa pidemmälle tulevaisuuteen luottavaisin mielin?


Fakta on se, että yrittämisen ei tarvitse kenenkään kohdalla olla ahdistavaa ja ylettömän vaikeaa. Helpoksi emme sitä väitä, mutta muutamalla yrittäjille oleellisella taidolla se on taloudellisesti kannattavaa sekä yrittäjän elämää ja arkea rikastuttavaa. Monille myös hurjan hauskaa ja mielekästä - keino tavoitella omia unelmiaan ja menestystä.

Jos et osaa hallita omaa ajankäyttöäsi etkä johtaa itseäsi yrittäjänä, saattaa yrityksesi menestys tulla oman hyvinvointisi kustannuksella.

Moni yrittäjä on valitettavan sidoksissa yritykseensä, eikä osaa tai halua delegoida pienimpiäkään tehtäviä muille. Pelko vision vinoutumisesta ja muiden vajavaisista taidoista ymmärtää yrityksen bisnesidea ajaa yrittäjän aina vain ahtaammalle, kunnes lopulta asiat tulevat uniin asti.


Tällaisesta kaaoksesta on mahdollista päästä kirkkauteen ja selkeyteen. Tämän vuoksi olemme luoneet tämän verkkokurssin juuri sinulle yrittäjä, joka haluat oppia johtamaan itseäsi yrittäjänä ja siivittää yrityksesi kohti menestystä, tinkimättä omasta ja läheistesi hyvinvoinnista. Valmennus on sinulle, joka haluat oppia delegoimaan ja jakamaan vastuuta, silti yrityksen arvoja kunnioittaen. Haluat vetää selkeän eron työajan ja vapaa-ajan välille sekä myös pystyä kunnioittamaan tätä rajaa.


Menestyminen tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Toisille sitä, että pystyy tekemään yritystoiminnassa sekä arjessa juuri niitä asioita, joita haluaa. Toisille sitä, että vapautta ja vapaa-aikaa on paljon. Toisille taas sitä, että kassassa on paljon rahaa.


Oletko valmis 3 viikon ajan oppimaan itsesi johtamisesta sekä optimoimana ajankäyttösi, jotta voit aloittaa tai jatkaa tietäsi kohti omaa menestystäsi? 

Jos tunnistat itsesi edes jostain seuraavista kohdista, tämä kolmen viikon kurssi sopii juuri sinulle.

 • Haluat tietää, mikä on yrityksellesi oikeasti tuottoa tuovaa ajankäyttöä - et halua tuhlata aikaasi turhiin ja hyödyttömiin projekteihin, tuotteisiin tai palveluihin, jotka eivät lopulta tuota sinulle voittoa.
 • Haluat pystyä tekemään niin yritystoiminnassa kuin vapaa-ajallakin juuri niitä asioita, joita haluat ja joista unelmoit.
 • Haluat vihdoin päästä kohti menestyksen tietä tietäen, että se vaatii hieman aikaa ja vaivaa, mutta on lopulta sen arvoista.
 • Haluat oppia johtamaan itseäsi tehokkaasti ja optimoimaan työtuntiesi tuoton.
 • Haluat tehdä tulosta ja saada omaan yritykseesi kattavan työkalupakin, jolla teet toiminnastasi kannattavaa.
 • Haluat välttää työasioiden valumisen jatkuvasti vapaa-ajalle.
 • Et halua läpi vuoden tehdä ympäripyöreää työpäivää vaan saada enemmän vapautta ja vapaa-aikaa, yrityksesi paremmalla kannattavuudella.
 • Et halua stressin ottavan valtaa ja viedä terveyttä, vaan haluat voida henkisesti ja fyysisesti paremmin.
 • Haluat, että yrityksesi ja yrittämisesi on muutakin kuin harrastustoimintaa ja uskallat heittäytyä ja ottaa myös riskejä.
 • Haluat pitää vuodessa muutamaa viikkoa useammin lomaa.
 • Haluat oppia sanomaan ei, ja hahmottamaan selkeämmin juuri sinun yritykselle parhaat projektit.
KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97€
 • Varaa paikkasi nyt ja optimoidaan yhdessä ajankäyttösi ja taitosi johtaa itseäsi yrittäjänä tiptop-kuntoon XXXX 2020 alkaen.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat kurssille 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä tämä kolmen viikon kurssi sisältää?

 • Viikko 1 - Katelaskelman kautta kannattavuuteen

  Ensimmäisellä viikolla käsittelemme katelaskelmaa, joka sinun on yrittäjänä oikeastaan pakko ymmärtää. Mutta ei hätää, käsittelemme tätä tärkeää aihetta näkökulmilla, jotka sisäistät varmasti.

  Tulet ymmärtämään, mitä kuluja tuotteesi tai palvelusi oikeasti sisältää ja mitä sinun pitää huomioida, kun lasket katetta tuotteillesi tai palveluillesi. Opit huomaamaan, onko nykyinen katteesi kunnossa ja näet onko toimintasi kannattavaa.

  Harjoitusten ja oppien kautta tiedät jo ensimmäisen viikon jälkeen, kuinka herkullinen ja rentouttava seuraava joulusi tulee olemaan.

 • Viikko 2 - Turhista kuluista eroon

  Sinulla voi todennäköisesti olla tällä hetkellä turhia tai ylimääräisiä kuluja. Ei hätää! Toisella viikolla käsittelemme, miten niistä pääsee nopeasti ja vaivattomasti eroon.

  Opit mitä voit laittaa ”firman piikkiin” ja selvität, miksi sinulla on mikäkin kulu edes olemassa. Tarkastelet kulujasi ja sitä, oletko tehnyt laskelmat ja järkevät kilpailutukset yrityksien välillä oikein.

  Toisen viikon harjoituksen avulla kurssin valmentaja Johannes teki yhteensä 40 000€ vuosisäästöt. Niin hurjia (ja turhia) kuluja myös sinulla voi tällä hetkellä olla.

 • Viikko 3 - Money money money, must be funny

  Onko kassassasi rahaa? Kolmannella ja viimeisellä viikolla käsittelemme yrityksesi kassavirtaa. Kassavirta voi olla asia, joka kiinnostaa sinua, mutta ei tällä hetkellä ole pohdinnoissasi, koska ajatuksesi täyttyy siitä, mitä teet varsinaisesti työksesi.

  Opit tunnissa perusteellisesti kaiken tarvittavan kirjanpidosta. Opit maksuehtojen tinkaamisen oppimäärän ja ”Älä myy velaksi” -ajattelumallin, joka kantaa pitkälle.

  Ohjeet ja tsempit jatkoon, sekä katse tulevaisuuteen!

Jos tunnistat itsesi jostain seuraavista kohdista, tämä kurssi ei ole sinua varten.

 • Et ole halukas etkä valmis muuttamaan yhtäkään asiaa yritystoiminnassasi tai ajatusmaailmassasi.
 • Yrityksesi toiminta on niin kannattavaa, että et halua siihen muutosta, etkä varsinkaan enempää euroja kassaasi.
 • Koet tietäväsi kaiken itsesi johtamisesta yrittäjänäm eikä mikään vinkki tai ohje tule sinulle uutena tietona.
 • Olet usein sairaana ja uupunut, mutta se ei sinua hidasta.
 • Rakastat työtäsi, eikä sinua haittaa olla työpaikallasi ympäripyöreää päivää viikosta ja vuodesta toiseen.
 • Luulet, että kohta helpottaa ja valoa on tunnelin päässä, mutta et ole valmis muuttamaan mitään toiminnassasi.
 • Et välitä siitä, että terveytesi tuntuu pettävän ja yrityksen asiat tulevat jatkuvasti uniin asti.
 • Yrityksesi toiminta on sinulle pelkkää harrastustoimintaa, etkä halua sen koskaan edes tuntuvan työltä.
 • Et halua enempää vapautta, etkä varsinkaan lisää vapaa-aikaa, koska yrityksen asiat saavatkin valua vapaa-ajalle jatkuvasti
 • Et edes harkitse ei:n sanomista tai yrityksen asioiden delegoimista muille satunnaisesti.

Luotamme ja uskomme kurssiin niin paljon, että saat 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi

Jos sukellat kanssamme mielenkiintoisella tavalla oman itsesi johtamiseen yrittäjänä, etkä saa tuloksia tai toimintasi ei muutu kannattavammaksi, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.


Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.


100% tulostakuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Syy siihen, miksi tarjoamistamme neuvoista kannattaa maksaa tarjoamme, edullinen hinta:

Kaaoksesta kirkkauteen ja oman ajan tehokkaaseen johtamiseen yrittäjänä on ehdottoman mahdollista päästä ja me tarjoamme näpäkät sekä ajatuksia herättävät työkalut tähän.


Jos teet edes yhden tämän kurssin harjoituksista saat sijoittamasi summan takaisin, parhaimmillaan jopa kymmenkertaisena.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Rahanarvoiset vinkit ja kattavan työkalupakin, jolla virität yrityksesi taloudelliseen kisakuntoon (Arvo 880€)

  Kuvittele, että käytössäsi olisi 3 viikon ajan sellainen ihminen, joka osaa ratkaista kaikki yritystoimintaasi liittyvät taloushaasteet. Minkä arvoista ajattelisit sen olevan seuraavan 3kk tai vuoden aikana?

  Molemmat kurssin valmentajat käyttävät myös itse tätä työkalupakkia ja pyörittävät useita yrityksiä menestyksekkäästi.

 • Videosarja, jonka avulla ymmärrät yrityksen tärkeimmät talousasiat (Arvo 195€)

  Käsittelemme katelaskelmaa, kassavirtaa ja turhien kulujen karsimista. Näiden asioiden ymmärtäminen on se, mistä kannattava liiketoiminta muodostuu.

  Tekemällä harjoitukset et pelkästään opi ymmärtämään kaikkea, vaan tiedät tarkalleen, mitä tehdä, että yrityksesi toiminta on jatkossa kannattavampaa.

 • Kahden kokeneen yrittäjän tuki ja neuvot (Arvo 495€)

  Tiina ja Johannes ovat apunasi koko 3 viikon ajan kurssin sisäisessä Facebook-ryhmässä. He vastaavat päivittäin kysymyksiisi ja ovat apuna ja tukena yhteisellä matkalla. Yksikin vinkki oikeaan suuntaan saattaa säästää sinulta tuhansia euroja, joten oikeasti valmentajien arvo on paljon suurempi. 

...eli jos koko kurssin sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 1570 euroa.

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt vain 97 eurolla!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97€
 • Varaa paikkasi nyt ja optimoidaan yhdessä ajankäyttösi ja taitosi johtaa itseäsi yrittäjänä tiptop-kuntoon XXXX 2020 alkaen.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat kurssille 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat kaksi valmentajaa ja yrittäjyyden ammattilaista mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua kolmen viikon ajaksi.

Kurssin valmentajina toimivat yrittäjyyden ammattilaiset Tiina Lehmuskoski ja Johannes Laine. He aloittivat pienestä ja toimivat nyt useiden yritysprojektien parissa.


Tiina Lehmuskoski - Hyvinvointialan ammattilainen ja sarjayrittäjä


Tiina on yrittäjä, joka ei edes uskaltanut kasvotusten pyytää rahaa tekemästään palvelusta. Hän arasteli alussa antaa edes maksupäätettä asiakkaan eteen, ja lasku lähti asiakkaalle aina jälkikäteen sähköpostilla. Hänen mentaliteettinsa oli aiemmin "Minä haluan vain auttaa ihmisiä voimaan paremmin", kunnes Tiina tajusi että tekemällä isommin saa myös enemmän rahaa itselleen ja näin pystyy auttamaan suurempaa ihmismäärää voimaan paremmin.


Tiina ajattelee aina toiminnan skaalaamista, ulkoistamista ja fiksummin tekemistä, ilman että lisätään kuluja tai ajankäyttöä. Hän on superinnostuja; tykkää tanssia, on yllytyshullu, rakastaa perhettään. Tiina maksaa paljon keskivertoa enemmän esimerkiksi personal trainerin palveluista, koska maksaa itsekin mieluusti priimasta, jotta myös tulokset ovat priimaa.


Tiinan rauhallisuus pahimmassakin talousahdingossa on pelastanut monia yksinyrittäjiä näkemään valoa oman toimintansa tunnelin päässä. Tiina on itse uskaltanut aina kulkea omaa polkuaan ja ei tyydy siihen mitä saa, vaan hankkii sen mitä haluaa. Tiina takoo silloin, kun rauta on kuumaa. Muulloin hän huolehtii elämän tasapainosta tanssien tai vaeltaen luonnossa sekä vuorilla.

Johannes Laine: Sarjayrittäjä ja -innostuja


Todellinen yrittäjä, joka ei pelkää työntekoa ja mikä parasta: ei pelkää menestyä! Johannes luotsaa useita yrityksiään ja on aina valmis uusille ideoille, sekä auttamaan kanssayrittäjiä.


Johanneksen yritykset ovat kasvaneet jatkuvasti ja Johannes on ollut mukana luomassa uusia brändejä, jotka ovat ajan hermolla, kuten vuoden vegaaniravintolaa. Vapaa-ajallaan Johannes nauttii koripallon pelaamisesta ja perheestään. Kotipaikkakunnalla Mikkelissä sanovat Tekijämieheksi ja sitä Johannes todella on: sanoista tekoihin. Vahva yrittäjäkokemus tuo osaamista ja perspektiiviä bisneksiin. Vuosien yrittäjien sparraus on tuonut osaamisen tarkastella muidenkin lukuja ja toimintaa.


Suoran rehellinen ja innostava valmennusote pitää valmennettavan turvallisessa ja tuottavassa otteessa. Konkurssin myötä Johannes on oppinut näkemään yrityksen toiminnan kannalta oleelliset tehtävät ja kriittiset pisteet. Yrittäjyys vaatii välillä kovaa uskoa ja työtä, siitä ei pääse mihinkään, mutta konkurssin myötä Johannes tajusi, että käteistä ei tipu, vaikka kuinka kovasti tyhjällä kassalla hakkaisi päätä seinään.


Johannes vaatii itseltään aina priimaa ja tulosta, minkä vuoksi Johanneksen kanssa työskentelevät ja valmennuksessa olevat saavuttavat tavoitteensa takuuvarmasti!

Usein kysytyt kysymykset vastauksineen

 • q-iconTämä tietohan on saatavilla ilmaiseksi? Miksi osallistuisin kurssille?

  Olet oikeassa. Tietoa on saatavilla paljonkin ilmaiseksi, mutta ongelma on siinä, että moni kyseenalaistaa tiedon käyttökelpoisuuden. Lisäksi tietoa on monessa eri muodossa ja useasti se ei ole yrittäjälle ymmärrettävää. Kauanko sinulla lisäksi kestää löytää kaikki samat tiedot ja apu, jota tältä kurssilta saisit?

  Julkisella sektorilla on paljonkin oppaita ja informaatiota yrittäjille, mutta moni ei nimenomaan tunnu aina ymmärtävän, mitä niissä sanotaan. Tämä kurssi on sitä varten, että sinä pääset kaaoksesta kirkkauteen mahdollisimman nopeasti ja helposti. Sinulla on tuskin yrittäjänä ylimääräistä aikaa, ja jos olisikin, niin et varmasti halua tuhlata sitä netissä tiedon etsimiseen. 

 • q-iconMinulla on yrityksessäni kaikki hyvin ja toimintani on kannattavaa. Onko kurssista minulle mitään hyötyä?

  On toki. Uskomme, että yrittäjänä et ole koskaan valmis ja aina löytyy uutta opittavaa kollegoilta, jotka ovat kokeneet mahdollisesti samoja tai päinvastaisia tilanteita yrittäjäurallaan. Näistä on ammennettavaa ihan jokaiselle meistä.

 • q-iconMiksi uskoisin kurssin kahta valmentajaa?

  Meidän molempien (Tiina ja Johannes) lähtökohdat yrittäjyyteen ovat olleet samanlaiset kuin monella muullakin. Olemme aloittaneet aivan nollasta. Nollasta olemme matkanneet tähän pisteeseen saakka kokien monia ylä- ja alamäkiä.

  Muistamme vielä hyvin minkälainen yrittäjyyden alkutaival on ollut. Tämän vuoksi osaamme asettaa itsemme erilaisiin yrittäjyyden saappaisiin, koska menestyksen vuodet eivät ole sumentaneet alun rankkuutta. Olemme molemmat tehneet yrittäjyyspolullamme monia virheitä. Tämän vuoksi meidän kauttamme on jokaisen helppo oppia ja ymmärtää, miksi niitä ei kannatakkaan tehdä.

 • q-iconKoen ajankäytön yrittäjänä haasteellisena ja olen huolissani siitä, että kurssin käyminen on pois työajastani. Kannattaako minun osallistua silti?

  Kyllä. Neuvomme ja ohjeistamme kaiken selkeästi ja ymmärrettävillä näkökulmilla, joten takaamme kurssin oppien helppouden. Emme halua haaskata aikaasi, vaan haluamme, että saat kurssista mahdollisimman paljon irti. Kurssin käytyäsi olet taatust kiitollinen, sillä olet oppinut optimoimaan ajankäyttösi yrittäjänä, eivätkä työt enää valu jatkuvasti vapaa-ajalle. 

  Olemme lisäksi kurssin sisäisessä Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin, jos jokin askarruttaa, sekä tukemassa ja tsemppaamassa koko 3 viikon ajan. 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN KURSSILLE HINTAAN 97 €
 • Varaa paikkasi nyt ja optimoidaan yhdessä ajankäyttösi ja taitosi johtaa itseäsi yrittäjänä tiptop-kuntoon XXXX 2020 alkaen.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat kurssille 100% tulostakuun koko kurssin ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksesi chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta reunasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@sopeutumattomat.fi